Tu-ti inseli emotional partenerul?

Daca esti apropiata de un alt barbat, care nu este partenerul sau sotul tau, cu care poti vorbi despre orice, care simti ca te asculta si te intelege – inseamna ca-ti inseli partenerul? Este o intrebare delicata, la care din pacate raspunsul inclina spre “da”. O relatie presupune doua aspecte – cel sexual si cel afectiv. Iar daca cineva iti implineste unul din aceste aspecte, chiar daca nu este cel sexual – e ca si cum iti inseli partenerul.

De fapt, de multe ori partenerul este mai ranit daca afla ca exista o persoana cu care poti discuta mai usor decat o faci cu el. Multi barbati pot ierta usor o relatie sexuala cu altcineva, pentru ca se gandesc ca a fost bazata doar pe atractie, fara sentimente, pe cand o relatie afectiva poate durea mult mai tare.

Iata cateva semne care iti arata ca ai trecut aceasta limita:

1. Iti consumi multa energie emotionala cu persoana respectiva si incepi sa ii povestesti...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate