Tunari vanzare vile complex rezidential

Tunari complex residential nou alcatuit din 4 case tip duplex dispuse pe parter si etaj, cu o suprafa construita de 143mp. Complexul residential va fi construit pe o suprafata de 1000 mp de teren , fiecare casa va dispune de aproximativ 250 mp de teren. Complexul residential va fi construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari, pe strada Tudor Arghezi. Complexul residential va dispune de o arhitectura moderna, cu alee acces in complex de 6m latime cu trotuare de 1,5 ml latime, fiecare vila dispune de doua locuri de parcare. Vilele din complexul residential Arghezi Residence 5 Tunari vor avea amprenta la sol de aproximativ 70mp compartimentati astfel: -   Parter  la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre, living,  casa scarilor, bucatarie si baie , dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 30 mp cu iesire pe terasa din spate care are o suprafata de 25 mp. Bucataria si cu spatiu tehnic  de aproximat

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate