Tunelurile din Epoca de Piatra - Video

Asa cum am mentionat in mai multe articole de ale mele, Pamantul a fost brazdat in trecut de o retea vasta de tuneluri. O retea vasta de tuneluri cu ramuri ce se gasesc si pe teritoriul Romaniei. Parca pentru a imi intari afirmatiile, anul trecut a fost descoperita o retea de tuneluri care dateaza tocmai din Epoca de Piatra si care se raspandeste prin toata Europa. Reteaua de tuneluri incepe din Turcia, se răspândeau prin întreaga Europă şi se termina în Scoţia. La inceput, arheologii au descoperit tunelurile din Germania şi apoi din Austria. Acestia au putut observa ca in Europa există multe tuneluri care oferă informaţii despre arhitectura şi creativitatea oamenilor din trecut. Conform arheologilor, tunelurile descoperite au o lăţime de 70 de centimetri, ceea ce reprezinta un spaţiu suficient pentru ca o persoană să se poată strecura. Pentru specialisti motivul construirii acestor tuneluri reprezinta in continuare

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate