UE//Proiectul „Participare pentru Eficientizare” la final

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociaţia Obştească „Demos”
Zilele trecute, am marcat împreună cu voluntarii, părinții și profesorii participanți în proiect finalizarea acestuia. Evenimentul s-a axat pe retrospectiva activităților realizate împreună, dar și pe evaluarea rezultatelor proiectului. 3 absolvenți ai liceului au primit Carnete de voluntar și certificate care confirmă activitatea de voluntariat, în proiect. Toți cei prezenți: elevi, părinți și profesori au fost menționați cu Diplome pentru participare activă în proiect. Ca mențiune pentru munca depusă, voluntarii au primit vouchere în valoare de 300 lei pentru achiziții de rechizite școlare, iar Grupul de Inițiativă Părinți și Profesori (GIPP) – un voucher în valoare de 2300 lei, pentru activitatea în continuare a grupului. În activitate, elevi și membrii GIPP au lucrat în două ateliere, în care au identificat necesitățile de îmbunătățire a condițiilor de muncă și de studii în LT „Pan Halippa” care ar avea un impact pozitiv a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate