Un concediu de vis, relaxant, pe Plaja Vadu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cutiamica.ro

Iată că a venit vara în toată puterea și splendoarea ei. Străzile orașelor mari sunt din ce în ce mai libere, lucru de înțeles ținând cont că cei mici au intrat în vacanța mare, la job treburile sunt mai relaxante, iar tu deja începi să îți faci planuri pentru un concediu de vis. Ce părere ai avea despre o excursie la Plaja Vadu? Vrei mai multe detalii? Continuă să citești și vei afla de ce îți recomand această destinație.  

Plaja Vadu – zonă perfectă pentru relaxare

De foarte multe ori ni se întâmplă să vrem să mergem la mare, să ne bucurăm de soare, de nisip și de apă, dar să nu avem neapărat chef de toate agitația și nebunia din stațiuni foarte populare, cum ar fi Mamaia sau Costinești.

O excursie de câteva zile pe litoral nu trebuie neapărat să se rezume la o porție de hamsie mâncată pe faleză, câteva beri băute la o terasă și nopți pierdute prin cluburi, care mai de care mai fițoase.

Nu spun că...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate