Un nou PS4 Pro de 2TB plănuiește să fie lansat

Jocurile cu buget ridicat ale erei moderne tind să ocupe o tonă de spațiu. Microsoft și Sony oferă console care încep de la 500 GB de stocare internă și merg până la 1TB, dar în funcție de tipul jocurilor pe care le jucați, este posibil ca 1TB să nu fie chiar suficient pentru a stoca toată biblioteca. Există opțiuni de stocare externă atât pentru Xbox One, cât și pentru PlayStation 4, dar o soluție mai bună este doar să aveți cât mai mult spațiu de stocare posibil de la pornire. Astăzi, Sony a anunțat un nou PS4 Pro care vine în ajutorul aceste privințe.

Potrivit PlayStation Japonia, PS4 Pro este pe punctul de a lansa un nou model de 2TB. Nu este prima dată când am văzut 2TB PS4 Pro – consola ediție limitată Sony lansată recent pentru a sărbători 500 de milioane de comsole PlayStation vândute a fost echipat și cu un hard disk de 2TB. Acest lucru ar însemna totuși că versiunile de 2TB se alătură liniei regulate PS4 Pro, care ar ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate