Un weekend în Maramureș – înapoi la tradiții, înapoi în natură

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
Un weekend în Maramureș – înapoi la tradiții, înapoi în natură

Astăzi nu vreau să vă vorbesc despre city break-uri, sejururi în afara țării sau vacanțe în străinătate. În schimb, vreau să ne ațintim privirile către unul dintre cele mai nordice puncte de pe harta țării noastre – Maramureșul. Această zonă aparte abundă și astăzi în locuri sălbatice, sate vechi, meșteșuguri, tradiții și peisaje armonioase – de aceea, un weekend petrecut aici pare o idee perfectă pentru a te reconecta la tot ce are România mai bun de oferit, din punct de vedere al turismului.

Aici, în centrul județului Maramureș, ai șansa să fii uimit de frumusețea primei destinații de ecoturism din țara noastră – Mara-Cosău-Creasta Cocoșului. Pregătește-te pentru o călătorie de neuitat prin sate vechi, ascunse sub creste abrupte ori pe văile, râurile curate de munte; prin arii naturale protejate, doldora de specii aparte și animale ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate