Unde gasesti gama de produse Sano la preturi avantajoase

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Gorj

Sano este unul dintre principalii producatori israelieni de articole de curatenie pentru casa. Portofoliul de produse al companiei include peste 2.000 de articole auto-fabricate, inclusiv articole de toaleta si produse de igiena, scutece de unica folosinta, produse pentru incontinenta urinara pentru adulti, produse de curatare pentru uz casnic, detergenti pentru rufe, pesticide si repelenti de insecte si o gama de produse din hartie.

Solutii Sano

In gama de solutii Sano se gasesc produse pentru curatat suprafete, geamuri, spuma degresanta cu multiple intrebuintari, antimucegai, pentru indepartarea petelor de pe haine etc. Solutiile Sano combat eficient petele incapatanate pe care detergentii obisnuiti nu le pot elimina. Solutiile de curatat Sano contin oxigen activ, care indeparteaza eficient petele incapatanate de pe rufele albe si colorate, de pe suprafete lavabile, de pe pereti. De asemenea, dezinfecteaza, albesc si lumineaza.  Sunt disponibile Disponibil in ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate