Unde gasesti produse Emeka la preturi avantajoase

Hartie igienica Emeka este fabricata in 3 straturi si parfuma, mai mult si mai puternic ca niciodata. Confectionata dintr-un material natural 100% celuloza, hartia igienica Emeka are o nuanta alba si o moliciune irezistibila. Noua hartie igienica de la Emeka ramane sanatoasa, chiar si atunci cand este umeda. In acest fel nu trebuie sa cheltui atat de mult, ci sa economisesti bani.

Materialul de pornire pentru productia de role de hartie igienica si prosoape de hartie Emeka, este celuloza, care este baza pentru scopuri sanitare. Emeka produce hartie igienica si prosoape de hartie testate dermatologic pentru siguranta in utilizare, de cea mai buna calitate, din fibre de celuloza 100% natural.

Hartie igienica Emeka

Linia profesionala de hartie igienica Emeka include 3 tipuri de hartie igienica Emeka, Linden Blossom, Paradise si Ocean Breeze, in role de hartie standard, ambalate...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate