Unde se vând cărți?

Daca ți-ai pus întrebarea ”unde se vând carți?” ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem un anticariat  și cumpărăm cărți din domenii foarte diverse cum ar fi filosofie, literatură, limbi străine, matematică, fizică, chimie, istorie și geografie, spiritualitate, hobby, artă etc. Cumpărăm atât cărți vechi apărute acum câteva decenii cât și cărți noi, apărute recent în librării.

Asigurăm și deplasarea la domiciliu dacă ai peste 100 de cărți. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui câte cărți dorești să vinzi și din ce zonă ești. Noi ne vom deplasa în cel mai scurt timp posibil la tine. Plata se face pe loc! Experiența de peste 10 ani în comercializarea cărților îți garantează un preț corect pentru titlurile tale.

Trebuie să te asiguri că sunt în stare bună cărțile pe care dorești să le vinzi, să nu prezinte deteriorări, pagini lipsă, să nu fie măzgălite sau păta

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate