Ungaria anunță: Dacă creşterea economică va ajunge la 5,5%, tuturor familiilor care cresc acum copii li se va restitui impozitul pe venit achitat anul acesta!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, a declarat Ungaria are un mare obiectiv naţional pentru acest an: dacă creşterea economică va ajunge la 5,5%, tuturor familiilor care cresc acum copii li se va restitui impozitul pe venit achitat anul acesta.

La evenimentul care a avut loc în vechea clădire istorică a parlamentului, a vorbit şi preşedintele Parlamentului Slovaciei, Boris Kollár, care a subliniat necesitatea respingerii migraţiei ilegale şi importanţa politicilor axate pe familie. Acesta a subliniat că migraţia ilegală reprezintă o acţiune ilegală care nu poate sta la baza stabilirii legale pe teritoriul unei ţări, iar în acest context, trebuie făcută diferenţa între ajutor şi iresponsabilitate, altfel, într-o zi, oamenii de aici vor trebui să fugă din propria ţară.

https://60m.ro/

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate