Uniunea Europeană dorește să reglementeze criptomonedele și să interzică portofelele anonime

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Geeki

Uniunea Europeană a prezentat o propunere de reglementare a criptomonedelor. „Criptomonedele sunt unul dintre cele mai noi instrumente pentru spălarea banilor”, a declarat Mairead McGuinness, comisarul european pentru servicii financiare. „Vom face portofele anonime ilegale și ne vom asigura că toate tranzacțiile pot fi urmărite.”

Conform CNET, noile reguli nu vor viza direct utilizatorii, ci furnizorii de servicii legate de criptomonede. Va fi responsabilitatea platformelor de brokeraj să colecteze informațiile personale ale utilizatorilor.

Transferurile de active virtuale sunt supuse acelorași riscuri de spălare a banilor și de finanțare a terorismului asociate plăților tradiționale. Rezultă că, pentru a aborda aceste probleme comune diferitelor metode de plată, este logic să se utilizeze

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate