Vanotek lanseaza primul album „No Sleep”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Top Romanesc

Vanotek, producator si DJ, lanseaza primul album „No Sleep” care include cele mai cunoscute piese precum „Tell Me Who” feat. Eneli, „In dormitor” si „My Mind” feat. Minelli, „Take the Highway”, „I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code, „My Heart is Gone” feat. Yanka.

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante precum Untold sau Neversea si opening act pentru Carla’s Dreams la cele doua show-uri de la Arenele Romane. Piesa „Tell Me Who” a lui Vanotek cu Eneli a fost licentiata la Ultra Music, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5 Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Ultra Music este afiliat Ultra International Music Publishing care reprezinta compozitori si producatori care colaboreaza cu Kanye Wes...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate