Vanzare 2 camere view deosebit zona Nord

Avem placerea de a va prezenta in zona de Nord a Capitalei la intersectia celor doua trei cartiere , 1Mai , Bucuresti Noi si Chitila, in complexul residential Metropolis Residence construit in 2008, un superb apartament de 2 camere situat la etajul 16  al unui imobil de 18 etaje. Apartamentul propus spre vanzare are o suprafat utila de 89 mp este decomandat. Apartamentul dispune de o terasa de 21 mp ce iti permite sa bei cafeaua  cu o priveleste de invidiat de asupra partii de sud vest a Bucurestiului. Apartamentul se poate vinede complet mobilat si utilat daca se doreste.  finisaje de calitate. Spatii verzi special amenajate. Lifturi moderne, rapide si silentioase. Sistem de securitate si control acces in ansamblu. Paza 24/24. Parcare subterana. Metropolis Residence se afla la numai 12 minute

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate