Vasile Capota: Dacă nu se face rectificare de buget, închidem Primăria

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Comuna Mitoc, Judetul Botosani
Primarii comunelor din judet au tinut sa traga înca o data un semnal de alarma cu privire la epuizarea fondurilor pentru cheltuielile salariale. Primarul comunei Mitoc, Vasile Capota, a declarat ca la primaria pe care o conduce mai sunt fonduri pentru salarii doar pe luna aceasta. El a tinut sa precizeze ca 50 de primarii din judet, din cele 78, ramân fara fonduri pentru salarii.
“Eu, pentru Primaria Mitoc, mai am bani pentru personalul Primariei numai pentru luna iunie. Daca nu se face rectificare, am discutat cu colegii, mai lucram o luna si asteptam banii, dar a doua luna închidem Primaria. Situatia aceasta nu este numai la nivelul comunelor din judetul Botosani, ci la nivel national“, a precizat Capota.
Primarii asteapta rectificarea bugetara care s-a anuntat pentru luna iulie. Capota a sfatuit primarii sa faca adrese catre Ministerul Finantelor, respectiv al Internelor, în care sa arate unde au probleme c

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate