Vatra veche, nr. 12/2017. Sumar, lecturi de iarnă, sărbătoarea literaturii cu Nicolae Băciuț

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe ARHIVE LITERARE
Din sumar:Crăciun pribeag, de Georgfe Filip/1Vatra veche dialog cu Radu Srgiu Ruba, de Liliana Moldovan/3Vatra veche dialog cu Irina Margareta Nistor, de Ileana Costea/6Vatra veche dialog cu Anca Sîrghie, de Maria Daniela Pănăzan/8Nicolae Rotaru. Eu versus ego/10Inedite. Daniel Drăgan. Oi şi fiare, Balada bătrânului arbore/12Omagiu lui Agust Scriban, de Livia Ciupercă/13Dor de Bucovina. Dumitru Covalciuc, in memoriam, de Straton Cezar /15Dumitru Covalciuc, personalitate culturală..., de Gherghe Şincan/15Să ne reamintim de... Cornel Regman, de Dumitru Hurubă/17Centenar Cornel Regman, de Nicolae Băciuţ/20Poeme de Mihaela Albu/21Ipostaze ale timpului în lirica feminină contemporană (Ana Blandiana), de Georgiana Căliman/22Eseu. Amurgul iubirii, de Aurel Codoban/24Cronica literară. Sonete la privechiul clipei (Adrian Munteanu), de Iulian Chivu/25Izvorul de lut al lui Stejerel Ionescu, de Andrei Pogany/27De...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate