Vegeta incurajeaza marinarea...

A carnii, evident, daca nu stiati la ce se refera cuvantul. Dar mai marineaza cineva carnea in ziua de astazi? Ei, na! Mai ales asiaticii. Ba, asta e o metoda de a o si gati pe jumatate pe la ei, nu numai de a-i conferi toate atuurile care o transforma intr-un fel de mancare aparte.Pe la noi, marinarea nu e tocmai utilizata. Eu am mai procedat asa cu tipuri de carne pe care le banuiam ca vor ramane tari dupa gatire la cuptor si mai ales cand era vorba de mese festive, cu diverse ocazii cand am avut musafiri. In mod obisnuit, rareori mi-aduc aminte sa bag carnea la marinat de cu seara ca sa o gatesc a doua zi.Din aceasta cauza, doar obligata de imprejurari am purces la marinare in viata de zi cu zi (hi, hi), curiozitatea a fost mai tare si participarea in campania BuzzStore #buzzvegeta mi-a adus un set de condimente lichide Vegeta create special pentru procesul de marinare a carnii. M-am trezit astfel cu 5 tipuri (!) de plicuri de Vegeta, cu arome si destinatii diferite, pentru toate fe...