Veste buna pentru soferii romani! Taxa Auto eliminata complet!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Clinica de Jante Blog

Presedintele tarii, Klaus Iohannis, a eliminat 102 taxe, printre care si taxa conforma careia romanii care isi vor cumpara o masina second hand nu vor mai plati taxa auto (Timbru de mediu).

Taxa trebuie platita pe absolut toate autovehiculele care erau inscrise in Romania de un nou proprietar, chiar daca acestea erau deja inmatriculate sau daca erau aduse de afara, indiferent daca erau noi sau second-hand.

De ex. pentru transcrierea unui autoturism Euro 4, noul cumparator era nevoit sa plateasca chiar si 6000E, in cazul in care motorizarea era mare.

Dupa ce legea va fi promulgata si in Monitorul Oficial, cei care vor dori sa isi inscrie masinile o vor putea face fara a prezenta adeverinta ANAF la serviciul de inmatriculari.

… Si bine inteles, autoritatile vor face tot posibilul de a-si recupera banii pierduti, asa ca ne putem astepta la o noua acciza a carburantului sau la cresterea impozitelor auto. Ce parere

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate