VIDEO | Jane Fonda, actrița în vârsta de 81 de ani, a fost arestată, PE BUNE!

Jane Fonda, actrița în vârstă de 81 de ani s-a alăturat unei demonstrații în fața clădirii Congresului American împotriva grupului Oil Change International și față de schimbările climatice.

Actrița ar fi promis că va participa săptămânal la astfel de demonstrații, iar vineri ea a fost arestată, fiind ridicată în cătușe de agenți ai poliției. Jane Fonda s-ar fi mutat la Washington special pentru a lua parte la aceste proteste în fiecare vineri.

Împreună cu celebra actriță au mai fost reținute 15 alte persoane, toate fiind acuzate de blocarea circulației.

Actrița este cunoscută pentru activismul ei. De exemplu, în 2016 ea a protestat de Ziua Recunoștinței față de construcția unei conducte petroliere în Dakota. A sprijinit, de asemenea, mișcarea Panterele Negre, un grup politic radical, care militează pentru patrule cetățenești înarmate care să monitorizeze comportamentul poliție...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate