Vila cu un concept arhitectural deosebit zona Floreasca Dorobanti

Va prezentam spre vanzare, o vila intr-o locatie selectata cu atentie, pentru a putea ajunge rapid oriunde in centrul sau nordul Bucurestiului care, desi situata intre doua artere intens circulate: Calea Dorobantilor si Calea Floreasca, iti oferta toata linistea si confortul necesar locurii la standarde inalte. In compartimentarea spatiului, arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime. Imobilul se desfasoara pe demisol, parter, etaj si mansarda, fiecare etaj fiind destinat unui anumit tip de activititate. Demisol: bucatarie, spalatorie, camara de aproximativ 30 mp, sas, scara interioara si camera tehnica; Parter: sas, hol-vestibul, living amplu denivelat, dining, grup sanitar, scara interioara si o terasa acoperita de cca. 60 mp; Etaj 1: sa

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate