Vin sărbătorile. Cum ne împodobim sala de clasă?

Nimic nu e mai greu decât să te îndrepţi dimineaţa spre şcoală în perioada din preajma sărbătorilor, când mai e puţin până la vacanţă şi în jurul tău răsună colindele. Dar orele vor părea mai puţin anoste dacă le vom ţine într-o sală de clasă frumos împodobită. Cum ne împodobim sala de clasă? În funcţie de buget şi de imaginaţie, sala de clasă poate deveni un loc feeric. Bugetul poate fi strâns adunând mărunţiş de la fiecare membru al clasei. Nu e nevoie de mulţi bani, ci mai mult de iniţiativă şi fantezie.
Pe catedră, pe uşa clasei sau pe perete, deasupra tablei, se poate atârna o cununiţă de Crăciun.
Aceasta se poate cumpăra gata făcută (găsiţi cununiţe frumoase la Târgul Darurilor de Crăciun, care are loc în fiecare an la Biblioteca judeţeană, sau la Mama Fest, de la Centrul Rivulus Pueris), sau o puteţi confecţiona voi înşivă...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate