OFERTA VALABILA pana la 15 August 2015
Bun venit pe pagina vindejidvei.ro. Aici poti comanda
Must ( Feteasca Regala cu Muscat Ottonel dar si Sauvignon Blanc )
la pretul de 4 lei/kg (TVA inclus). Mustul este deburbat (limpezit)
si are o cantitate de zahar de minim 180 grame/Litru.
Cantitatea minima comandata este de
100 kg din fiecare sortiment de must.
Termenul limita pana la care se pot
transmite comenzile este 15 August
2015.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de
mai jos cu datele personale, urmand ca operatorii nostri sa va
contacteze pentru a stabili datele de livrare. Transportul mustului
este asigurat de catre Jidvei, la adresa mentionata în formular, in
conditii optime, în localitatile din judetele Alba, Hunedoara,
Sibiu, Mures, Brasov, Cluj. De asemenea in perioada culesului,
mustul din sortimentele mai sus mentionate poate fi achizitionat si
direct de la Crama Jidvei.
Cu trei saptamani inainte de inceperea culesului toti
cei care au transmis precomenzi si le-au confirmat telefonic vor fi
din nou contactati pentru reconfirmare, plata si stabilirea datei
de livrare.
Pentru comenzi de minim 200 de kg de must, Jidvei ofera
premii surpriza în cadrul competitiei"cel mai bun vin de
casa produs din must de la Jidvei".
Pentru a intra in competitie, participantul trebuie sa
achizitioneze minim 200 de kg de must, sa prezinte bonul fiscal
prin care se face proba achizitionarii mustului si sa detina 3
mostre de vin productie proprie din mustul de la Jidvei. Premiile
acordate sunt: filtru pentru vin, un butoi inox cu capac flotant,
precum si o linie de imbuteliere manuala.
Plata se face la livrare. Mai multe
detalii la numarul de telefon 0755706000 ( apel cu
tarif normal ).
TOATE CANTITATILE DE MUST COMANDATE VIN
INSOTITE DE CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA/BON FISCAL, DECLARATIE
DE CONFORMITATE.Recomandari pentru cumparatori!
Mustul deburbat din care se va obtine vin trebuie
depozitat in recipiente curate, care nu au fost folosite pentru
stocarea altor produse alimentare sau nealimentare. Prin deburbarea
mustului se intelege indepartarea particulelor aflate in suspensie:
fragmente de sol, resturi de ciorchini si pielite etc. Rezulta
astfel un must cu caracteristici superioare care garanteaza
obtinerea unui vin de calitate.
Locatiile unde se desfasoara procesul de fermentare a
mustului trebuie sa fie aerisite, permitand circulatia curentilor
de aer pentru a evita acumularile de dioxid de carbon, gaz care se
degaja pe parcursul fermentatiei alcoolice. Temperatura in aceste
spatii, este indicat sa se situeze intre 14-18 °C.
Transformarea mustului in vin in conditii normale
dureaza aproximativ 2-3 saptamani. Din 17 grame de zahar se obtine
un grad alcoolic. Fermentatia alcoolica este incheiata atunci cand
degajarile de dioxid de carbon din masa mustului inceteaza. La
cateva zile dupa acest moment este indicat ca vinul sa fie separat
de depozitul de drojdie format ( tras ), in prezenta dioxidului de
sulf.
Pastrarea vinului se face in vase pline evitandu-se
contactul cu aerul. Daca acest lucru nu este respectat, calitatea
vinului se va diminua , generand efecte negative asupra aspectului,
mirosului ai gustului.
Portal creat,intretinut si promovat de Asociatia Filantropica Timi&Raluca
http://www.reghinonline.aaz.ro