Vinzi cărți?

Vrei să vinzi cărți? Ai ajuns în locul potrivit pentru că eu cumpăr cărți pentru anticariat. Activitatea anticariatul se bazează pe achiziția de cărți de la persoane fizice. Dacă vrei să eliberezi un spațiu sau ai cărți pe care nu le vei mai citi cea mai bună soluție este să le vinzi. Nu caut un domeniu anume, cumpăr cărți din domenii foarte diverse cum ar fi literatură străină și română, filosofie, arhitectură, științe exacte, religie, artă etc.

Dacă ai peste 100 de cărți pe care dorești să le vinzi mă pot deplasa la domiciliu gratuit. Evaluarea și plata se fac pe loc. Contactează-mă chiar acum și mă voi deplasa în cel mai scurt timp posibil. Experiența mea de peste 10 ani în achiziția de cărți garantează o evaluare corectă și cel mai bun preț pentru cărțile tale. Ai de asemenea  posibilitatea să vii cu cărțile tale la sediul anticariatului.

 

Sună chiar acum la numărul de telefon

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate