Visual Fan își extinde portofoliul Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic de 470 W, destinat uzului industrial

Visual Fan își conturează proiectul Solar Energy, prin extinderea portofoliului Allview Industry cu noul panou fotovoltaic de 470 W care oferă o eficiență ridicată de conversie, de 21,6%.

Compania oferă, astfel, o gamă diversificată de soluții energetice, potrivite pentru companiile mari consumatoare de energie electrică, cu scopul de a reduce costurile lunare și de a contribui activ la utilizarea energiei regenerabile și nepoluante. Experiența și stabilitatea companiei pe piață, timp de 20 de ani, este datorată inovațiilor adaptate nevoilor în permanentă schimbare ale clienților.

Brașov, 27 Septembrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță extinderea portofoliului Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic monocristalin de 470 W, ce se poate personaliza într-un sistem de kit-uri fotovoltaice destinate uzului industrial.

Panoul fotovoltaic ...