Vlad Voiculescu: Toate favorurile pe care politicienii le oferă în mod generos cui vor ei sunt plătite de noi toți ceilalți, în vieți omenești

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro

Oare v-ați întrebat de ce autoritățile române încă bâjbâie în organizarea pentru gestionarea crizei COVID-19, deși avem mii de medici români care au săptămâni sau luni avans în a gestiona pacienți cu COVID-19 în alte țări din Europa?

V-ați întrebat de ce nu folosim expertiza acestora ÎN NICIUN FEL, în nicio specialitate medicală din România?

Răspunsul îl intuim cu toții.

Ce poate nu știți cu toții este că mecanismul prin care această expertiză se transformă în reguli, finanțare și implementare adecvată există: sunt ????????? ?? ???????????? ale Ministerului Sănătății.

Iar ceea ce nu vă mai aduceți aminte decât puțini este că ?̂? ????, ?̂? ?????? ??????? ?? ???????????? ?? ???? ???????̗? ?????? ????̂?? ??? ?̗???̆ ??? ??? ????̆???̆????, la inițiativa mea și prin munca a doi colegi (Roxana Calin și Marius Ungureanu).

Pentru prima dată, membrii comisiilor de specialitate ale Min...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate