Voi lasati copiii sa se uite la serialul „Las Fierbinti” de pe PRO TV?

Aseara ma uitam cu Luca Si Adelin, in foisor, la serialul „Las Fierbinti” de pe PROTV. O prietena venita in vizita a fost mirata de decizia noastra. A intrebat: „Voi lasati copiii sa se uite la serialul Las Fierbinti de pe PRO TV?„. Raspunsul a venit de la baieti, cam in acelasi timp: DA! A pornit o intreaga discutie. Cert este ca la final m-a felicitat si a marturisit ca ea nu vedea asa lucrurile si a pus gresit eticheta.

De ce sunt de acord sa ne uitam cu totii la acest serial:

Personajele sunt simpatice si majoritatea actori foarte buni Subiectele etalate sunt din viata reala Avem nevoie sa radem Este un produs media pentru intreaga familie Educativ

Reguli pentru copiii, pentru a avea efect serialul:

Facem corectiile de vorbire in timp real (dezacordurile, deformari ale cuvintelor si expresiilor, etc) Ne uitam si ne minunam de cat de prosti sunt unii si cum ne dam seama de asta Identificam i...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate