Voluntari vanzare vila in Mini-complex rezidential

Structurata pe parter si etaj, vila este edificata pe un teren in suprafata de 304 mp. Cu o suprafata desfasurata de 180 mp, a fost gandita ca o locuinta unifamiliala si prezinta urmatoarea compartimentare: Parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, ce poate fi inchisa dupa preferinte, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, baie, camera tehnica a locuintei si casa scarii. Etajul cuprinde 3 dormitoare, hol, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea este in constructie si va dispune de toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare. Incalzirea se face prin intermediul centralei termice. Ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geam termopan. Finalizare Decembrie 20017. Vila se vinde la stadiul de glet, fara a avea in dotare gresia si faianta, parchetul, obiectele sanitare si usile de interior. Casa este amplasata in centrul orasului Voluntari foarte aproape de scoala, gradinita, parc, centre comerciale si mijloace de

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate