Vrei sa ai dreptate sau vrei sa fii bogat ?

Exista 12 motive pentru care majoritatea oamenilor refuza sa inceapa o afacere personala.1. Nu am timp2. Nu am bani3. Piata e suprasaturata sau se va suprasatura4. Nu pot vinde5. Nu e o afacere reala6. Este o piramida, un sistem Caritas, etc.7. Eu nu sunt acel tip de om, nu sunt persoana potrivita8. Stiu pe cineva care a esuat9. Nu cunosc pe nimeni10. Produsele sunt scumpe11. Nu luna asta, ci luna urmatoare12. Esti fanatic. Aceste obiectii se intalnesc in orice colt al lumii, nu doar aici in Romania. Pentru fiecare obiectie exista o demonstratie extrem de simpla. Ce crezi ca are mai mare importanta, sa stii raspunsul la obiectii sau sa incepi acum afacerea ta ? In incheiere atasez un fragment dintr-un film in care atitudinea joaca un rol important :

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate