Vrem mai mult sau ne ajunge?

După cele 5 propuneri ale Președintelui Comisiei Europene unele state deja au luat o anumită traiectorie. Pe scurt, cele 5 propunere ale lui Jean-Claude Junker sunt:

nu facem nimic dar deciziile se vor lua la fel de greu ne indreptăm eforturile doar pentru a consolida piața unică. nu ne mai interesează prea mult euro, schengen, securitate comună, etc cei care vor mai mult, să facă mai mult, ceilalți rămân să se mai gandească rămânem cu câteva priorități (adică nici doar cu piața unică, dar nici cu toate domeniile de activitate de acum). de exemplu doar piața unică, incălzire globală, antiterorism. lăsăm Bruxelul să ia decizii pentru toți.

După cum era previzibil Germania, Franța impreună cu Italia si Spania au avut o întâlnire în care au convenit să  meargă pe varianta...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate