Weekend ploios, parcare, bere multa, filme si plictiseala.

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mr. Silviu's Blog

Naspa weekend am prins. Vreme de rahat, n-ai unde sa mergi, n-ai ce sa faci, doar sa drojdesti la bere, sa vezi filme si sa dormi. Sunt oprit de vineri seara intr-o parcare pe A61 in Germania, la fix 60 de kilometri de baza. Aici mi s-a terminat programul, aici am oprit

Asta-i unul din momentele alea in care practic imi vine sa-mi bag pula-n ea de meserie Cam asta-i combinatia. Pleci la drum si foarte rare sunt cazurile in care stii exact unde te prinde pauza. Dar nici atunci nu ai garantia 100% ca o sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Vineri dimineata la ora 6 am inceput programul din Elvetia. Daca ai citit articolul anterior, stii ca spuneam ca am peste 700km de mers in cel mult 10h de condus. Si tot acolo spuneam ca trebuie sa ajung in Olanda, dar ca n-o sa reusesc sa ma incadrez in program Ghici ce … n-am reusit. Am oprit la 60km de destinatie, in 9h si 45min de condus. Dupa cum am prevazut, am prins pe Germania fix 12 ambuteiaje f’tule biserica mamii lor! ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate