Wellington 32HDW269 – televizor accesibil cu diagonala de 81 centimetri

Unul dintre cele mai ieftine televizoare pe care le poti cumpara in momentul de fata, este fara doar si poate Wellington 32HDW269. Un model pe care il recomand celor care isi doresc un produs de calitate, care sa nu coste prea mult dar care sa poate receptiona posturile TV in format HD. Este un model aparut de curand in oferta magazinelor online din Romania care poate fi utilizat atat pe post de TV dar si ca monitor pentru PC sau consola gaming.

Garantia oferita de producator este cea standard, 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi prelungita cu inca 12 sau 24 de luni. Produsul vine insotit si de cateva accesorii, uzuale as putea spune: telecomanda, cablul de alimentare, suportul pentru masa precum si manualul de utilizare. La exterior televizorul dispune de un aspect modern, desi este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios.

Este compatibil cu sistemul de prindere VESA, iar cu ajutorul unui suport special acesta se poate monta cu usurinta pe or...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate