Windows 11 – noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft facilitează experiențe unice de utilizare

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Florin Blog

Dintotdeauna, Windows a reprezentat un standard în ceea ce privește inovația la nivel global – a fost, și este, coloana vertebrală a afacerilor de pretutindeni, un punct de pornire al companiilor cunoscute astăzi, odinioară startup-uri, precum și locul de unde web-ul a pornit și s-a dezvoltat. Totodată, Windows este locul în care mulți dintre noi am scris pentru prima dată un e-mail, am jucat primul joc pe PC și am învățat programare. Windows este locul în care oamenii creează, se conectează unii cu alții, învață și lucrează (atingându-și obiectivele), fiind astăzi o platformă pe care se bazează peste un miliard de oameni.

Compania Microsoft are o responsabilitate foarte mare față de utilizatorii Windows, pe care o tratează cu multă seriozitate, cu atât mai mult cu cât ultimele 18 luni au adus o schimbare incredibilă a modului în care utilizăm computerele.

Cea mai puternică schimbare pe care am văzut-o și am simțit-o cu t...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate