Zilele Orasului Rm Sarat -2008

,, Zilele Orasului'' au debutat sambata 16 August cu un miting aviatic pe aerodrom, unde aparate de acrobatie, planoare si parasutisti au colorat cerul. Apoi s-a continuat cu manifestari cuturale cu prezentari de carte ale autorilor ramniceni, ziua de sambata incheindu-se cu un spectacol de muzica populara.Duminica 16 August a inceput la ora 11:00 cu o sedinta publica de decernare a titlului de cetatean de onoare al municipiului Ramnicu Sarat. Cei care au fost declarati cetateni de onoare ai municipiului sunt Mircea V. Homescu, Matu Dumitru si Dumitru P. Mazilu (post mortem). Seara a venit randul altor artisti sa incante publicul ramnicean. Ansambulul folcloric Tara Vrancei si trupele Fly Project, Fortele de munca si Time out impreuna cu artistii Giulia, Yanna si Radu Ille au cantat si incantat publicul spectator.Tarziu in noapte cerul a fost brazdat de un superb foc de artificii.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate