Ziua in care am castigat 86 milioane de dolari - de Burke Hedges

N-o sa uit niciodata ziua in care am tinut in mana numerele castigatoare pentru 86 milioane de dolari pentru loteria din Florida. De fapt, imi amintesc totul atat de bine de parca s-ar fi petrecut chiar ieri. Era intr-o sambata, pe 20 martie 1993. Nu castigase nimeni la tragerile din ultimele 3 sau 4 saptamani, astfel incat potul crescuse in continuu. Toata saptamana, oamenii statusera la cozi la statiile de benzina si la micile magazine ca sa-si cumpere bilete de loterie. Eu ma aflam in Orlando si sustineam un seminar. Sotia mea Debbie, plecase de acasa, ca sa-si petreaca seara cu mine. Pe drum, s-a oprit sa alimenteze masina cu benzina si a cumparat 3 bilete de loterie. A doua zi ne-am intors acasa unde am cinat cu niste prieteni. Cand am ajuns, Debbie a pus, ca din intamplare, pe bufetul din bucatarie biletele de loterie - langa ziarul de sambata. Nu puteam sa nu vad numerele castigatoare publicate pe prima pagina a ziarului. In timp ce toti ma priveau, am comparat cele ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate