10 mai 2018 De pe blog

  • Postat în Personal
  • la 22-07-2021 11:59
  • 282 vizualizări

12 iunie 2017.De pe blog: Jurnal de calatorii. Dorian Gray Restaurant, Moscova


Zlatan Goic

Publicat pe 11 iun. 2017Meniul restaurantului italian „Dorian Gray“ este o combinație a competentelor a trei bucătari din sudul Italiei: Zhdankarlo Viola Spartak Salerno și Vittorio Grasso, în istoria restaurantului de la începutul anului 1993.
Fiecare fel de mâncare a creat - o capodoperă mică, o adevărată operă de artă culinară.

Giancarlo Viola - primul bucătar italian în URSS.
In ceea ce priveste bucataria, „Dorian Gray“ este obligatoriu farmecul toscan și tiramisu minunat, preparat dupa retetele bunicii de la mijlocul secolului XX.
. Spartaco Salerno de loc este de pe tarmul orasului Palermo, prin urmare, nu este surprinzătorare nici o combinatie de mâncare cu pește în sare.
Faimoasa bucătărie a Vittorio Grasso, combină Sicilia moderna și tradiționala. Dovada acestui fapt, este spumantului tort de ciocolata Raguzanna Rossini. Dulce Italia.


Dorian Gray

Site
Indicații

4,022 de recenzii Google



Restaurant sau cafenea



Adresă: Kadashevskaya nab., 6, Moskva, Rusia, 119180


Program:
Deschis astăzi · 12–00
Russia Day poate afecta acest program
luni
(Russia Day)
12–00
Programul poate să difere
marți 12–00
miercuri 12–00
joi 12–00
vineri 12–00
sâmbătă 12–00
duminică 12–00
Sugerați o modificare


Telefon: +7 495 151-84-35