15 idei pentru un living mic

  • Postat în Profesional
  • la 09-02-2021 11:03
  • 423 vizualizări
15 idei pentru un living mic
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Servicii design interior vile-Design interior case moderne-Amenajari interioare casa clasica
O schemă de culori neutre îmbunătățește spațiul. În plus, tonurile calme nu obosesc și creează starea de spirit potrivită. Dar nu este deloc necesar să te limitezi la alb și bej. Încercați gri deschis, albastru deschis, albastru, fistic, măslin. Este important să găsiți culoarea care vă place. Complex de texturi Pentru ca camera de zi în tonuri neutre să nu pară monotonă, adăugați textură: lemn, piatră, cărămidă, mătase, piei și blană, metal.
Living Clasic in culori deschide de la Mobila Italia Nobili Design



Rapid și ușor: pătură moale sau covor, perne (dar nu prea multe), tapițerie din țesături, rafturi din lemn. Mai multe surse de lumină Lumina trebuie să fie moale și calmă. Este mai bine dacă există mai multe surse multidirecționale în sufragerie: aplice, veioze de masă, abajur deasupra mesei, veioze. Elemente transparente Obiectele de mobilier și decor din sticlă și materiale transparente sunt excelente pentru un living mic.

Nu ocupă mult spațiu, fac lumina camerei și adaugă spațiu. Alegerea evidentă este o măsuță de cafea din sticlă. Și mai multe rafturi, un stand de home theater, lămpi, vaze - toate acestea ar putea funcționa. Mobila cu aspect de lumină Dimensiunea și forma mobilierului sunt foarte importante. Alegeți una care nu ocupă întreaga cameră. Acest lucru este valabil mai ales pentru mobilierul tapițat: canapele și fotolii.

O alegere bună este mobilierul cu picioare, nu forme banale și proporții corecte. Multifuncționalitate Într-un living mic, fiecare piesă de mobilier trebuie folosită la maximum. Este bine dacă mobilierul se mișcă ușor (o masă pe roți) și îndeplinește mai multe funcții simultan: bănci și pufuri, o canapea fără spate care poate servi drept masă. Spațiu de stocare ascuns. Design Interior Living realizate deNobili Interior Design

Când alegeți mobilier, gândiți-vă la locuri suplimentare de depozitare: un raft inferior într-o măsuță de cafea, un sertar pe o canapea, o mini-comoda. Acest lucru va ajuta la evitarea dezordinii și la supraîncărcarea camerei. Oglindă mare Oglinda creează un efect de spațiu profund și adaugă lumină. Nu vă fie teamă să puneți o oglindă mare într-o cameră de zi mică - atunci când este așezată corect, camera va apărea mai mare.

Masuta mica O măsuță mică va economisi spațiu și este perfectă pentru cafea de seară și întâlniri prietenoase. Atunci când alegeți o masă, acordați atenție diferitelor forme și materiale: lemn aspru sau sticlă elegantă? Este important ca masa să se potrivească bine cu stilul sufrageriei tale. Lipsa unei canapele Imaginând o cameră de zi, vedem adesea un set tradițional: o canapea, masă, fotolii. Și degeaba. Pentru un living mic, absența unei canapele este o modalitate excelentă de a elibera spațiu și de a scăpa de exces.



Încercați să înlocuiți canapeaua cu scaune moi, otomane sau perne. Picturi și fotografii Picturile și fotografiile creează fără îndoială confortul și fac camera de zi individuală. Dar aici este important să nu exagerați. Nu ar trebui să existe prea multe astfel de elemente pentru a nu crea o mizerie. Concentrați-vă pe un detaliu important (imagine, fotografie) și decideți în avans unde va fi. Gruparea mobilierului Aranjați mobilierul într-un grup, apropiindu-l de unul dintre colțurile camerei, dar nu aproape de perete.

În primul rând, este o modalitate de a crea o mini zonă de relaxare în camera de zi. În al doilea rând, o astfel de grupare de mobilier va ajuta la concentrarea pe o parte a camerei fără a supraîncărca restul spațiului. Accent de tavan Un tavan neobișnuit atrage atenția și atrage vizual camera vertical. Puteți adăuga accent iluminând sau alegând culori și texturi. Draperiile din ferestre din țesătură fac ca camera de zi să pară mai înaltă și se amestecă bine cu alte texturi, fie că este vorba de lemn, piatră sau sticlă.

Citeste si despre : Idei amenajare apartament

Pentru un living mic, draperiile nu ar trebui să fie prea complicate. Culorile naturale și formele laconice funcționează cel mai bine. Biblioteca de perete Rafturile individuale și rafturile cu reviste, cărți și knickknacks pot fi înlocuite cu un singur element mare: un perete cu rafturi sau un dulap deschis. În acest fel, veți grupa lucrurile mici ale decorului și nu le veți lăsa să preia întregul spațiu.

Inspirate si din sursa; Blogger

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente