5 sfaturi pentru dezvoltarea unui mediu de lucru optim

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Angajații fericiți se preocupă cu adevărat de nevoile clienților, iar clienții mulțumiți vor spune numai lucru bune despre organizația dumneavoastră, contribuind , astfel și la dezvoltarea imaginii companiei. Este un fapt bine-cunoscut că, atunci când toate departamentele lucrează la capacitate optimă și când angajații se folosesc în mod inteligent de abilitățile lor, lucrul în echipă devine foarte plăcut.

Dar cum poate fi dezvoltată în organizație o astfel de atmosferă ideală ? Acestea sunt câteva dintre cele mai eficiente strategii pe care le puteți folosi:

Includeți în echipa dumneavoastră cel puțin un „top performer”

Un ‘top performer’ este acea persoană care, pe lângă toate abilitățile pe care le deține, va fi mereu cu un pas înaintea celorlalți datorită personalității sale. Bineînțeles, acest lucru nu poate fi observat de la primul interviu.

Pe scurt, ar trebui să căutați în p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate