6 sfaturi pentru dezvoltarea capacității de a vorbi în public

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Trei din patru oameni se confruntă cu o frică ieșită din comun atunci când trebuie să vorbească în fața unei audiențe. Dacă și dumneavoastră vă numărați printre aceștia, ceea ce trebuie să faceți este, în primul rând, să conștientizați că aceasta anxietate este mult mai comună decât credeți. În al doilea rând, pentru a vă îmbunătăți calitățile de orator  și pentru ca următoarea dumneavoastră prezentare să fie una de succes, ar trebui să rețineți și aplicați următoarele sfaturi:

Faceți publicul dumneavoastră să se simtă special. „Cu cât puteți mai mult accent pe ascultători, cu atât veți avea mai puține anxietăți în privința felului în care arătați sau vorbiți”, menționează coach-ul și autorul Beverly Flaxington. În plus, oamenii din fața dumneavoastră vor observa dacă sunteți cu adevărat implicat în ceea ce faceți, vor fi mai atenți la ce anume ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate