Acer Aspire A114-31-P5BJ – laptop bun pentru internet cu pret atractiv

Chiar daca in prezent cei mai multi dintre noi alegem sa folosim telefonul pentru internet, sunt anumite situatii cand laptopul este necesar. Daca nu folosesti laptopul decat pentru task-uri offiice sau internet, atunci sigur nu ai nevoie de o configuratie foarte puternica. Spre exemplu, Aspire A114-31-P5BJ este un model aparut de curand in oferta magazinelor online din Romania, cu pret bun si specificatii decente pentru activitatile mentionate mai devreme.

In plus, acesta vine la pachet cu licenta pentru Windows 10, asta inseamna ca dupa achizitionare nu trebuie sa-ti mai faci griji cu privire la sistemul de operare. Evident, poti alege sa instalezi orice alta versiune de Windows sau Linux, atata timp cat vei gasi drivere compatibile, insa eu personal recomand Windows 10. Garantia oferita de producator este cea standard, 2 ani de zile, cu posibilitate de prelungire, evident contracost.

Laptopul este disponibil in 3 culori: rosu, albastru si negru. Carcasa acestuia ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate