ACORDUL TARILOR UE IN DOMENIUL APARARII O „VICTORIE „A GERMANIEI!”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Acordul a 23 de state membre ale Uniunii Europene în sensul intensificării cooperării în domeniul apărării reprezintă o victorie pentru Germania, fiind salutat de Comisia Europeană, în contextul riscurilor reprezentate de Rusia, comentează Financial Times, subliniind că va trebui evaluată eficienţa proiectului.

Douăzeci şi trei dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au lansat luni un efort în sensul intensificării acţiunilor de consolidare a apărării comune. Comisia Europeană a salutat acordul, catalogându-l drept o „trezire”, pe fondul urgenţei de a răspunde la presiuni precum activităţile militare ruse şi depăşirea constrângerilor bugetare.

Acordul pe tema Cooperării Structurate Permanente (PESCO), semnat de 23 de ţări UE în cursul unei ceremonii desfăşurate la Bruxelles, ar putea include proiecte de genul fabricării în comun a unor noi tipuri de tancuri sau lansării unor operaţiuni militare multinaţionale.<...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate