ACTRITA TATIANA IEKEL,FOSTA SOTIE A LUI FLORIN PIERSIC SI MAMA LUI FLORIN PIERSIC jr. A DECEDAT!,DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA!,CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE!

Actrița Tatiana Iekel a decedat la vârsta de 84 de ani, informează Teatrul Mic din București, într-un comunicat transmis redacţiei.

„Tatiana Iekel, actriță a Teatrului Mic din București o viață întreagă, a plecat dintre noi lăsând în urmă amintirea unor roluri memorabile, deopotrivă în teatru și film, dar și imaginea unui om frumos și discret până în ultima zi a vieții sale. (…) Teatrul Mic este alături de familia îndurerată și va păstra vie amintirea unei actrițe, dar mai ales a unui om care nu poate fi uitat”, se arată în comunicat.

„Să joc teatru a fost bucuria mea cea mai mare! Este ca o patimă fără sfârșit… Teatrul Mic”, mărturisea Tatiana Iekel în volumul „Teatrul Mic. 50 de ani”, apărut în 2013.

Născută la Iași, pe 10 octombrie 1932, Tatiana a fost repartizată la Teatrul Mic imediat cum a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”....