ALDE CATRE GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:”IN ROMANIA „LUCRULUI BINE FACUT”, SUNTETI SINGURUL CETATEAN DIN ACEASTA TARA CARE NU POATE FI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU NICIO FAPTA,MAI ALES PENALA!”

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație care a incendiat scena politică, în momentul în care a spus că în politică nu funcționează prezumția de nevinovăție. Cei de la ALDE, printr-o scrisoare semnată de deputatul Steluța Cătăniciu, îi transmit o scrisoare deschisă președintelui că o astfel de declarație este una periculoasă și reprezintă un atentat la drepturile omului.

”Domnule președinte Klaus Werner Iohannis

Am urmărit cu îngrijorare declarația dumneavoastră referitoare la prezumția de nevinovăție care, așa cum ați afirmat, „funcționează pentru o persoană care merge în fața justiției, pentru politicieni care merg în fața poporului, contează integritatea, adică să nu fie suspectați de nimic, este cât se poate de simplu”.

Această declarație a dumneavoastră scoate în evidență o gândire care se situează în afara democrației și a statului de drept și care ne aduce aminte...