AMICULUI IDIOT RADU TUDOR UN FAKENEWS: RUSIA VA INCERCA SA INFLUENTEZE REZULTATUL ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN VARA LUI 2018 ,IN MEXIC!

Rusia a lansat o campanie sofisticată de influențare a scrutinului prezidențial din Mexic, programat să se desfășoare în iulie 2018, a declarat H.R.McMaster, consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională a SUA, potrivit unei înregistrări pe site-ul cotidianului mexican Reforma,relatează Reuters.

Consilierul prezidențial american a declarat luna trecută la Fundația Jamestown că SUA au dovezi ale ingerințelor ruse în campania pentru scrutinul prezidențial din Mexic, se arată într-o înregistrare postată sâmbătă pe Twitter de un jurnalist de la cotidianul Reforma.

„Ați văzut deja semnele inițiale ale acestui lucru în campania prezidențială mexicană”, a declarat McMaster, fără însă să ofere detalii despre modul în care Rusia ar încerca să influențeze scrutinul.

Consilierul prezidențial american a mai declarat că autoritățile SUA sunt îngrijorate de folosirea de către Moscova a unor instrumente cibernetice a