AN NEGRU PENTRU BINOMUL SRI-DNA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Indubitabil, 2017 a fost un an negru, chiar cel mai negru, pentru Binomul SRI – DNA, prin prisma dezvăluirilor în cascadă privind metodele și mecanismele prin care a controlat principalele instituții și domenii de activitate din România în ultimii ani.

Începutul anului a fost bulversat de dezvăluirile omului de afaceri Sebastian Ghiță, fost deputat PSD și membru al Comisiei parlamentare de control a SRI în legislatura 2012-2016, cu privire la întâlnirile pe care le-a avut cu capii Binomului, generalul Florian Coldea și procurorul-șef Laura Codruța Kovesi, în locații ale SRI (vilele K2, K4, T14 din București și vila de la Sinaia), în podgoria Budureasa din Prahova și la casa sa de vacanță de la Cheia. În același timp, Ghiță a dezvăluit vacanțele de lux pe care le-a petrecut împreună cu șeful operativ al SRI în insulele Seychelles și în Toscana (Italia). Este de reținut că Ghiță a devoalat și că generalul Coldea s-a implicat seri...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate