Sări la conținut
Life 455

Apa enzimatica

Apa enzimatica

By Doina Oprea, 13 iulie 2016

Imi place foarte mult sa beau apa enzimatica. Vara este un mod placut de a te hidrata, o bautura naturala al carui continut in enzime, vitamine si minerale a fost mult imbogatit datorita vegetalelor proaspete si vii care au fost adaugate in aceasta apa.
Se poate prepara din:

  1. fructe: mere, pere, pepene, struguri, visine, cirese, zmeura, afine, citrice, caise, piersici, mango şi alte fructe exotice, etc
  2. legume: morcov, castravete, gulie, sfecla roşie, varza, roşii, ardei, etc
  3. plante/verdeţuri aromatice: menta, busuioc, ghimbir, patrunjel, busuioc, cimbru, marar, etc
  4. plante medicinale: frunze de zmeur, musetel, coada soricelului, patragina, flori de soc, flori de salcam, flori de iasomie, etc

Va recomand aceasta reteta:

Ingrediente:

  • piersici - 1 bucata
  • portocale - 1 bucata
  • afine - 2 linguri
  • zmeura - 2 linguri
  • menta proaspata - cateva frunze
  • apa de izvor - 1,5 litri

Instructiuni:

Adaugam, intr-un borcan cu apa de izvor, fructele taiate marunt, si dupa 8-24 ore strecuram si bem apa rezultata.