Apa enzimatica
Apa enzimatica
By Doina Oprea, 13 iulie 2016
Imi place foarte mult sa beau apa enzimatica. Vara este un mod placut de a te hidrata, o bautura naturala al carui continut in enzime, vitamine si minerale a fost mult imbogatit datorita vegetalelor proaspete si vii care au fost adaugate in aceasta apa.
 Se poate prepara din:
- fructe: mere, pere, pepene, struguri, visine, cirese, zmeura, afine, citrice, caise, piersici, mango şi alte fructe exotice, etc
 - legume: morcov, castravete, gulie, sfecla roşie, varza, roşii, ardei, etc
 - plante/verdeţuri aromatice: menta, busuioc, ghimbir, patrunjel, busuioc, cimbru, marar, etc
 - plante medicinale: frunze de zmeur, musetel, coada soricelului, patragina, flori de soc, flori de salcam, flori de iasomie, etc
 
Va recomand aceasta reteta:
Ingrediente:
- piersici - 1 bucata
 - portocale - 1 bucata
 - afine - 2 linguri
 - zmeura - 2 linguri
 - menta proaspata - cateva frunze
 - apa de izvor - 1,5 litri
 
Instructiuni:
Adaugam, intr-un borcan cu apa de izvor, fructele taiate marunt, si dupa 8-24 ore strecuram si bem apa rezultata.