Apa enzimatica

  • Postat în Life
  • la 13-07-2016 16:21
  • 353 vizualizări
Apa enzimatica
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Raw Vegan Joy

Apa enzimatica

By Doina Oprea, 13 iulie 2016

Imi place foarte mult sa beau apa enzimatica. Vara este un mod placut de a te hidrata, o bautura naturala al carui continut in enzime, vitamine si minerale a fost mult imbogatit datorita vegetalelor proaspete si vii care au fost adaugate in aceasta apa.
Se poate prepara din:

  1. fructe: mere, pere, pepene, struguri, visine, cirese, zmeura, afine, citrice, caise, piersici, mango şi alte fructe exotice, etc
  2. legume: morcov, castravete, gulie, sfecla roşie, varza, roşii, ardei, etc
  3. plante/verdeţuri aromatice: menta, busuioc, ghimbir, patrunjel, busuioc, cimbru, marar, etc
  4. plante medicinale: frunze de zmeur, musetel, coada soricelului, patragina, flori de soc, flori de salcam, flori de iasomie, etc

Va recomand aceasta reteta:

Ingrediente:

  • piersici - 1 bucata
  • portocale - 1 bucata
  • afine - 2 linguri
  • zmeura - 2 linguri
  • menta proaspata - cateva frunze
  • apa de izvor - 1,5 litri

Instructiuni:

Adaugam, intr-un borcan cu apa de izvor, fructele taiate marunt, si dupa 8-24 ore strecuram si bem apa rezultata.