ATAT „TRADATORII”DIN VECHIUL PNL,DAR SI CEI DIN PDL ,DEVENITI STRUTO-CAMILA PNLP-PPE,SE TEM DE UMBRA GAULEITERULUI NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS: PENALILOR BUCHON SI ORGAN CANDIDATI LA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL NOULUI PNLP-PPE ,LE TREMURA NADRAGII DE DOSARELE PENALE IN LUCRU!

Orban şi Buşoi candidează la statutul de ales al lui Iohannis în alegerile pentru şefia PNLP.

Cu cât se apropie ziua congresului PNLP, cu atât se ascute mai tare lupta și așa destul de dură în interiorul partidului. Indiferent cât de puternice au fost încleștările de până acum între liberalii sadea și cei proveniți de la PDL, balanța s-a înclinat în favoarea urmașilor brătienilor. Aproape trei sferturi din organizațiile județene sunt conduse, în urma scrutinurilor interne începute acum două luni, de către vechii liberali. Așadar, un prim raport de forțe a fost confirmat prin votul direct.

Etapa următoare are și ea un rol deosebit de important în stabilirea viitoarei ierarhii a PNLP, având în vedere că președinții de organizații își impun delegații care vor participa la Convenția Națională și care vor avea un cuvânt greu de spus la desemnarea noului pr...