Brightboss – Leadership strategic: provocari, solutii si implementare. – PREDEAL, 12-13-14 mai 2017 – training-de-leadership

Intr-un mediu economic aflat intr-o continua schimbare, abilitatile de leadership influenteaza competitivitatea si profitabilitatea companiei. Analizand zeci de sisteme de leadership in proiecte de consultanta la nivel de top management, specialistii Brightway au identificat anumite instrumente cu ajutorul carora liderii de succes reusesc sa obtina performanta cu echipele pe care le conduc.

Astfel, am dezvoltat un program de training, unde participantii primesc strategii concrete de lucru si isi defininesc propriul plan de leadership.

Ce parere aveti daca, in weekendul 12-14 mai, la munte, intr-un cadru relaxat, ati putea sa va construiti si definiti propriul plan de leadership, care sa conduca la performanta, relationand in acelasi timp cu alti manageri?

Cu ce pleci de la acest training?

✓ Metode de analiza a oamenilor si a elementelor care ii motiveaza; ✓ O strategie de dezvoltare a companiei/departamentului pe 3-5 ani; ✓ Tehnici pentru a creste ...