CA PE TIMPUL REGIMULUI DICTATORULUI CEAUSESCU,FOSTELE „GOSPODARII DE PARTID”ADMINISTRATE DE SECURITATE ISI CONTINUA ACTIVITATEA IN AFACERI SUB OBLADUIREA SRI A „NOII SECURITATI”:RASIROM DETINUTA DE SRI PE PROFIT!

 

Regia Autonomă Rasirom, deţinută de Serviciul Român de Informaţii, va plăti celor 108 de angajaţi proprii salarii medii de circa 3.600 de lei lunar, în 2017, potrivit bugetului publicat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului. Regia prevede venituri din exploatare de 35 de milioane de lei şi cheltuieli de 33,6 milioane de lei, de unde rezultă un profit de 1,7 milioane de lei. Cheltuielile cu personalul se ridică la 6,7 milioane lei, din care 5,06 milioane lei sunt cheltuieli de natură salarială şi 830.000 de lei sunt alocaţi bonusurilor. Propriu-zis, pentru salarii, firma SRI alocă 4,2 milioane de lei. Alţi 360.000 de lei reprezintă cheltuieli aferente contractului de mandat şi a altor organe de conducere şi control, comisii şi comitete.

Conducerea Regiei este asigurată de un Consiliu de Administraţie condus de Directorul General. Structura organizatorică şi funcţională este stabilită de Consiliul de Administraţie. Director ge...