Căpșunile, roșiile și berea fără alcool, alimente care contribuie la hidratarea organismului

București, 24 mai 2022: Apa este esențială pentru organism și pentru ca acesta să poată funcționa optim, este recomandat consumul de lichide dar și de alimente cu un conținut ridicat de apă. Însă de ce este atât de importantă hidratarea? Consumând o cantitate suficientă de apă, pielea și părul își păstrează strălucirea și sănătatea, în plus, poate contribui la prevenirea bolilor și îmbunătățește starea generală de sănătate a organismului. Apa poate avea un efect pozitiv asupra sistemului cognitiv, poate stabiliza emoțiile și chiar poate combate anxietatea. Totodată, corpul depinde de apă pentru a-și menține temperatura, pentru a elimina toxinele și pentru a lubrifia articulațiile și nu în ultimul rând, pentru a supraviețui.

3 alimente care mențin organismul hidratat

Căpșunile

Căpșunile au un conținut de peste 90% apă, vitamina C și antioxidanți ...